Aangezien onze jarenlange ervaring op openbare markten en onze passie voor alles wat natuur betrof wensten wij op een gegeven moment onze passie met ons werk te combineren en zo is het idee ontstaan om een eigen lijn in natuurproducten uit te brengen.

Na vele zoekwerk bij verschillende leverenciers kwamen wij tot het besluit dat geen van allen ons bood wat we echt zochten,daarom hebben we het heft in eigen handen genomen en zijn we gestart met een eigen lijn te ontwikkelen welke niet alleen commercieel zijn maar bovenal welke voldoen aan onze eisen en wensen als natuurliefhebber.

Met enige trots kunnen wij U dan ook meedelen dat onze collectie momenteel bestaat uit groene thee,afslank thee,sportcreme,huidbalsem en natuurdweilen.

Op deze website kan U al onze producten bewonderen met een uitgebreide productomschrijving alsook onze prijzen en leveringsvoorwaarden.

Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar via deze website alsook kunt u ons vinden op vele openbare markten zoals U kunt zien in de tab markten.

Onze bedrijfsgegevens:

Marnix Devos

Blauwhuisstraat 26 bus 8

8020 Oostkamp

Hertsberge
IBAN: BE32 0001 7324 2202
BIC code: BPOTBEB1

BTW BE0673.446.848